About DEMO Entertainment

DEMO Entertainment е с дълга традиция като една от водещите агенции за менажиране на артисти и промотиране в сферата на клубното звучене. В определена степен е свързана с една друга легендарна агенция, сред най-старите и познати по това време, както и с други водещи фактори на денс-сцената. През 2010 г. DEMO Ent. се обособява като самостоятелна агенция и бързо заема водещи позиции по отношение организирането на множество събития, някои от които превърали се в легендарни такива в множество горещи точки на страната и континента.

В ролята си на event promoter компанията бързо доказва, че да успееш в това начинание, не е нужно просто да имаш група артисти, а да съумееш да ги лансираш достатъчно добре на клубната сцена. В това отношение DEMO Ent. се отличава с едни от най-добрите артисти от България и чужбина. Имена като Gagalove, BoRRa, Bobo, MarriDessi, Ally и т.н. и до днес пораждат приятни спомени в умовете на своите фенове, посетили поне едно от техните партита. Откъм чуждестранни артисти, DEMO също може да се похвали с добри имена, измежду които една от най-известните DJanes на клубната сцена, очарователната швейцарка Dinka, Andy Ryan и др. Или да припомним ивента с Marijn ten Velden & Danny Howells на Cacao Beach.

Във всички клубни точки на страната и доста извън нея, логото на агенцията е в основата на множество дизайни на помнещи се и до днес партита.

DEMO Entertainment Brief History

Get In Touch

Our team will be glad to assist you anytime with general
or specific questions about DJ booking or event hosting.